Evenementenverzekering

Veel sportverenigingen organiseren fantastische evenementen. Hoe goed uw vereniging de organisatie van een evenement ook heeft geregeld, er kan altijd iets mis gaan. ClubZeker heeft een passende evenementenverzekering voor elk evenement van uw sportvereniging.

Welke situaties kunnen leiden tot het afgelasten van een evenement of tot extra kosten van een evenement?

  • Als het evenement niet kan doorgaan, onderbroken of uitgesteld moet worden. Bijvoorbeeld omdat een vergunning toch niet wordt afgegeven, de hoofdact niet komt opdagen of door plotseling noodweer. Of door het overlijden van bepaalde personen.  In deze situaties zijn de onkosten verzekerd.
  • Schade die u of uw medewerkers toebrengen aan anderen en waarvoor u aansprakelijk bent. In deze situatie is de aansprakelijkheid verzekerd.
  • Materiaal en eigendommen van de organisator en zaken die worden gehuurd of geleend kunnen kapot gaan door vandalisme, slecht weer of andere oorzaken. Denk hierbij aan feesttenten en tapinstallaties. Maar ook toiletwagens, aggregaten, licht- en geluidsapparatuur.
  • Een vrijwilliger, medewerker of deelnemer krijgt een ongeluk. Hoewel de organisatie vaak geen schuld treft, wilt u toch iets voor het slachtoffer of diens familie doen. Door het afsluiten van een ongevallenverzekering kunt u zorgen voor een financiële tegemoetkoming.
  • Het kan helaas voorkomen dat er geld wordt gestolen.

Wilt u weten welke risico's uw club loopt?

Vraag de gratis ClubKeuring ook aan uw voor club.