Zijn er overeenkomsten tussen benzine en verzekeringen?

Vroeger, ja vroeger was alles beter. Je benzine tankte je bij de Shell of de BP in dorp op stad, of onderweg. En je verzekeringen ‘deed’ je bij de lokale verzekeringsagent. Omdat iedereen dat zo deed. Met nadruk op ‘deed’. Want de wereld is veranderd.

Ik sprak laatst iemand die blij verrast was dat hij ‘een dubbeltje per liter kon besparen door bij een dorpspomp te tanken’. De Firezone’s en Tango’s van deze wereld maken opmars. En waarom niet? Benzine is benzine. En diesel is diesel. Je auto loopt echt niet minder als je er goedkope benzine in stopt. Tanken langs de snelweg is de hoofdprijs betalen. Dure locatie langs de snelweg, en u hebt altijd haast. We hoeven het u niet uit te leggen.

Datzelfde geldt voor verzekeringen voor sportverenigingen. Natuurlijk zijn er goede verzekeringen verkrijgbaar bij Interpolis. Of bij Nationale-Nederlanden. Of bij Reaal. Noem ze maar op. Maar verzekeringen ‘tanken’ bij ClubZeker scheelt meer dan een dubbeltje per liter. Het scheelt zo’n dertig procent per jaar in de premie. En dat is dus serieus geld. En dat terwijl de dekking minstens zo goed –zo niet beter- is als die van Nationale-Nederlanden of Interpolis. ClubZeker heeft geen duur gebouw in de Randstad. Geen dure accountmanagers met grote auto’s. En ClubZeker hanteert geen horecavoorwaarden in de verzekeringen.

ClubZeker heeft wel:

  • een gemiddeld dertig procent lagere premie dan u nu betaalt (uitgezonder de klanten van ClubZeker, natuurlijk);
  • een meer dan uitstekende dekking, veelal completer dan u gewend bent;
  • ClubZeker doet zelf de technische inspectie van uw sportaccommodatie met clubhuis. Dat kost de club niets. Dat noemen we de ClubKeuring. Elke club krijgt daar altijd een keurig rapport van met aanbevelingen;
  • ClubZeker doet net of uw sportclub een sportclub is. Dat is gunstig voor het schaderisico. ClubZeker weet in ieder geval zeker dat uw sportclub geen horecabedrijf is (en dat is ongunstig voor uw verzekeringspremie);
  • ClubZeker heeft nuttige tips als het gaat om preventie.
  • Gratis opzegservice, waardoor uw overgang naadloos verloopt, zonder extra kosten.
  • ClubZeker is gewoon bereikbaar (en dat is tegenwoordig bij grote verzekeraars best wel eens lastig, zo blijkt).

Een voorstel is snel gemaakt. Dat hebben we inmiddels voor vele honderden verenigingen gedaan. En onze klanten zitten inmiddels in het hele land. En beoefenen allerlei sporten. Bel of mail ons, en laat ons uw tank vullen met uitstekende verzekeringen, tegen een fiks lagere prijs. En daarmee is ClubZeker de ‘Tango’ van verzekeringen.